Taas mennään!

Aamulla vaa'an lukema -2 kg viime viikosta. Sain siis itseni kerättyä ja suunta on oikea. Fiilis olisi ilman hirmuista päänsärkyä voittamaton. Päänsärystä huolimatta tilanne tänään tämä:

Ei huono. Aktiivisuustavoite oli täynnä oikeasti jo puolenpäivän aikaan 💪🏻, askeltavoite ei ole tämän päivän osalta vielä täynnä, mutta iltaan on aikaa, eli eiköhän sekin vielä täyty.

Aamiaiseni näyttää taas tältä. Rehellisesti pidän tällaisesta aamiaisesta valtavasti. Siksi on tavallaan kummallista, että dieetin ulkopuolella aloitan päiväni harvoin näin. 

Superdieetillä lähdin taas liikkeelle, nyt oikeaoppinen ruokavalio tulee jo selkärangasta, joten tähän on helppo ryhtyä. 

Suunnitelmanani on nyt lisätä liikuntaa ainakin kolmelle päivälle viikossa ja noudattaa lisäksi dieettiruokavaliota. Repsahduksia ei pääse nyt tulemaan, koska sellaisia ei ole. Lähtökohtaisesti kieltäydyn herkuista, mutta jos eteen tulee jotain vastustamatonta, tartun hyvällä omatunnolla tilaisuuteen ja nautin joka suupalasta. Näin toimin jo viime viikolla ja tulos on hyvä - niin olon kuin kilojenkin puolesta.


Motivaatiota on taas, tästä on hyvä jatkaa. Aurinkoista viikkoa ja tsemppiä sinullekin! 

Kommentit

 1. Itellä kans ajatus, että herkkuja voin "herkkuviikonlopun" ulkopuolellakin syödä, jos on jotain spesiaalia. Esimerkiksi viime sunnuntain isänpäivä, kyllä sillon kakkua vedettiin kun porukoilla kävin!
  http://katakooblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei saa olla liian ehdoton. Mutta keskitien löytäminen (ja sillä pysyminen) on yllättävän vaikeaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit