Kuinka nopeasti kilot palaavat?

No nopeasti tietenkin. Kohdalleni osunut Vastoinkäyminen yhdistettynä pitkään jatkuneeseen stressiin ja kiireeseen oli liikaa. Tuntui, ettei yksinkertaisesti ollut voimia jatkaa ja suklaa toi lohtua, kuten aina ennenkin.

Joten se oli menoa sitten. Suunnilleen parin kuukauden ajan aika tarkkaan, kunnes tänä aamuna päätin taas ryhdistäytyä. Enkä tippaakaan liian aikaisin, sillä tässä välissä pudottamistani kiloista takaisin on tullut jo reilu 5 kg! Takapakkia noin puolikas plussakilo viikossa - auts! 

Tämä blogi käsittelee elämäntapamuutosta, enkä halua väittää, että se kävisi helposti. Tai no, varmaan on niitäkin, jotka tarttuvat härkää sarvista, hoitavat homman kunnialla maaliin ja omaksuvat uudet elämäntavat ja pysyvät niissä. Mutta uskon, että vielä enemmän on kaltaisiani taistelijoita, jotka tekevät kaikkensa muutoksen eteen, kompuroivat, palaavat vanhaan, keräävät itsensä ja ehkä sitten joskus lopulta saavuttavat tavoitteensa. 

Haluan olla rehellinen silloinkin, kun homma ei suju, mutta en aio luovuttaa, vaan tästä taas jatketaan uudella sisulla eteenpäin. Ensi kesänä oloni on huomattavasti viime kesäistä parempi ja se riittää. Siihen on vielä aikaa, eikä kompastelu matkalla pilaa mitään. Jokainen askel oikeaan suuntaan on voitto jo itsessään.

Tämän aurinkoisen aamun aloitin laittamalla urheilukellon lataukseen ja keittämällä puuron. Tsekkasin Superdieetin ensimmäisen viikon ohjelman ja päätin lähteä sen avulla taas eteenpäin.

Tästä se lähtee, turvotus etunenässä 😉

Kommentit

Suositut tekstit