Muutos alkaa näkyä

Olen nyt laihtunut sen reilut 10 kiloa ja se näkyy kyllä jo vaatteissakin. Tänään päätinkin vihdoin siivota kaapit. Tein tilaa uusille, pienemmille vaatteille ja heitin kaikki isot ja/tai kulahtaneet vaatteet Uffiin tai roskikseen. Oli mukava sovitella vaatteita, kun esimerkiksi sellainen ihana mekko, joka ei ole koskaan mennyt päälle, meni! Ei se vielä hyvä ole, mutta mahtuu jo päälle. Ehkä kuun lopussa pääsen se päällä jo juhlimaan!

Esimerkiksi tällainen viritys löytyi yksistä housuista kaapin pohjalta. Muistan, miten vielä alkukesästä nämä farkut eivät muuten mahtuneet ja tämänkin kanssa tuntuivat ja näyttivät ikäviltä.

Nyt samat farkut mahtuvat ilman virityksiä, eivätkä kiristä edes.

Vaatekaappien siivous tuli täydelliseen väliin. Vaatekokoni on nyt muuttunut (X)L:stä M:ään. On ihanaa, kun M-koon vaatteet sujahtavat päälle, en muista, milloin olisin niihin näin mukavasti mahtunut. Olen jopa ostanut muutaman ihanan vaatteen joskus valmiiksi pieninä ja nyt viimein saan ottaa ne käyttöön, huippua! Ihanaa on myös heittää suuret, kauhtuneet kaavut pois ja ajatella, että niiden jättämän aukon tulen myöhemmin täyttämään uusilla, kauniilla (X)S-koon vaatteilla.

On ihanaa ja kannustavaa, että muutkin jo huomaavat muutokseni. Mieheni kehuu kehumasta päästyään, vaikkei maaliviiva vielä edes häämötä. Olen muualtakin kuullut olevani jo "melko sutjakka". Ja pakko myöntää: tunnen ja näen itsekin muutoksen hyvin ja peilailen paljon. On uskomattoman kiva fiilis, kun peilikuva on sellainen, että sitä katselee mielellään.

Seuraava punnituspäivä on maanantaina, tuskin jaksan odottaa sitä. Mutta odotellessa voi ainakin nauttia hyvästä ruoasta ja haaveilla uusista vaatteista.

Bon appetit! 

Kommentit

Suositut tekstit