Ensimmäinen kuusiviikkoinen Superdieetti takana: tulokset ja yhteenveto

Eilen oli tosiaan ensimmäisen Superdieettijaksoni viimeinen päivä ja tänään hyppäsin vaa'alle.  Viimeisen viikon saldo oli -0,8 kg ja koko kuuden viikon tulos siis -6,7 kg. Olen tyytyväinen.

Onneksi on marjoja! Niitä saa syödä hyvällä omatunnolla mielin määrin, makeanhimo pysyy aisoissa ja koronakin kavahtaa. 

Itse noudatin Superdieettiä pilkulleen - siis ihan gramman tarkasti - ensimmäiset neljä viikkoa. Tuona aikana painoa lähti 4,9 kg. Harkittuja "repsahduksia" minulla oli sekä viikolla 5 että 6. Nämä varmasti vaikuttivat pudotukseeni, mutta näiden kahden viikonkin aikana paino tippui edelleen yhteensä 1,8 kg. Nämä "repsahdukset" olin etukäteen miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että näissä tilaisuuksissa en halua noudattaa dieettiä ja päätös oli oikea. Mitään ne eivät tuhonneet, vaan projekti jatkui ja jatkuu säntillisesti edelleen. Muuten mieliteot ovat pysyneet oikeastaan täysin poissa koko kuuden viikon ajan. Edes miehen kotiin kantamat herkut eivät ole houkutelleet, vaan "ruodussa" on ollut ihan luontevaa pysyä. 

En ole koskaan elämässäni kokeillut mitään lisäravinteita, mutta niin vaan niillekin löytyi tilausta. Ainakin nyt dieetin ajaksi. 

Fitfarmin Superdieettiin päädyin mahdollisimman nopean painonpudotuksen toivossa. Arvelin dieetin sopivan itselleni ja tuovan tuloksia nopeasti ja kuitenkin niin, että dieetti toimii vain osana pysyvää elämäntapamuutostani. Kaipasin vain potkua siihen ja sitä todellakin sain!

Mistään kaupallisesta (tai muustakaan) yhteistyöstä ei ole kyse, vaan tutkiskelin asioita itsekseni ja päädyin tähän em. syistä. Ostin valmennuksen itselleni lopulta hetken mielijohteesta, kyllästyttyäni junnaavaan tilanteeseeni.

Olin täysin oikeassa arvellessani, että Superdieetin tarkka ruokavalio sopii minulle. Nautin siitä, että olen jatkuvasti kylläinen (nälän tunne on kuitenkin myös palannut) ja tiedän syöväni tarpeeksi ja oikein ilman, että minun itseni pitää kohtuuttomasti ponnistella tai paneutua ruokavalion kasaamiseen. Voin vain noudattaa valmiita ohjeita ja iloita tuloksista.

Tässä tämä ei kuitenkaan vielä ollut, vaan päätin jatkaa Superdieetillä myös seuraavat kuusi viikkoa Fitfarmilta saamieni ohjeiden mukaan. 

Siitä, kun aloitin projektini, painoa on pudonnut tosiaan jo yli 10 kg, vaikka pari takapakkiakin alkumatkan mahtui. Yhteen vedettynä koko painonpudotusprojektini näyttää tällä hetkellä tältä:

Minulla rasva tuppaa pahaksi onnekseni kertymään keskivartaloon, joten mahtavaa on myös se, että vyötäröltäni on koko aikana lähtenyt noin 10 cm! Suurin osa tämän dieetin aikana. Maksa kiittää, eikä kakkostyypin diabeteskään ehkä niin hanakasti hengittele niskaan. 

Uuden kuusiviikkoisen ensimmäinen päivä on ollut tänään ja edelleen yhtä innoissani ryhdyin puuhaan. Aiemmin mietin, että ehkä yksi vapaamminsyöntiviikko olisi ollut hyvä tähän väliin, mutta nyt en halunnutkaan sellaista pitää, ehkä nuo pari suunniteltua "repsahdusta" paikkasivat tämän tarpeen.

Superdieetti siis jatkuu edelleen ja toki suunnitelmat sen jälkeiselle ajalle ovat yhä kristallinkirkkaana mielessä. Nyt iloitsen ensimmäisen dieetin tuloksista ja samalla muistan myös Fitfarmin valmentajan sanat:

"Se, paljonko olet polttanut rasvaa tässä kuuden viikon aikana, ei lupaa vielä MITÄÄN siitä, missä olet vuoden päästä."

Noinhan se juuri on. Mutta mä tiedän silti, missä mä oon vuoden päästä. Nimittäin normaalipainossa. Ehkä leikkipuistossa tai biitsillä, mene ja tiedä. 😉 

Missä sä meinasit olla?

Kommentit

Suositut tekstit