Huikea pudotus - jälleen!

No nyt kilot karisevatkin huimaa vauhtia. Tänä aamuna vaaka näytti huikeat 1,4 kg viimeviikkoista vähemmän! Olen innoissani. Parasta on, että seuraavan 5 kg:n pudotuksen jälkeen olen enää lievästi ylipainoinen!!! Minä, jonka painoindeksi kapusi vielä alkuvuodesta vaikean lihavuuden puolelle! Fiilis on mah-ta-va!!!

Rauhallinen lounashetki: dieettiruokaa ja innostavaa lukemista. 

Superdieettini on nyt viikolla viisi, käytännössä tämä ja ensi viikko jäljellä siis. Teinkin valmiiksi suunnitelman, kuinka aion jatkossa edetä. Suunnitelmani on seuraavanlainen:

1. Jatkan dieettiä tämän päätyttyä vielä toiset 6 viikkoa tai niin kauan, että painoni alkaa olla tavoitteeni tuntumassa. Mikäli dieettijaksoja tulee useita, voin niiden välissä harkita vapaampaa viikkoa, jotta syömisen kontrollointi ei alkaisi käydä liian uuvuttavaksi.

2. Dieettien jälkeen palaudun Fitfarmin ohjeiden mukaan pari-kolme viikkoa. 

3. Katson, missä painon kanssa mennään. Ryhdyn lisäämään ruoan määrää, kuitenkin vielä ainakin nelisen viikkoa aika tarkasti syöden. Lisäksi aloitan urheiluvalmennuksen. 

4. Palattuani normaaliin, eli pois dieeteiltä, aloitan uuden urheiluvalmennuksen ja lisäksi lähden harrastamaan jotain sellaista lajia, josta pidän. Mietinnässä mm. ryhmäliikuntatunnit, tanssi, kuntosali ja futis. Tai uiminen! Kun vihdoin kehtaan taas mennä uimaan. (Tämä mielikuvaharjoittelu motivoi.) 

Tuon suunnitelman mukaan siis ajattelin nyt edetä. Käytännössä kilot äkkiä kuuseen, sitten hidas totuttelu ja palautuminen dieeteiltä ja liikunta vahvasti mukaan arkeen samalla, kun haeskelen sitä omaa tapaani syödä ja nautiskella ilman, että paino lähtee nousuun. 

Elämässä on tehtävä valintoja. Aina ne eivät ole kovin vaikeita. Vai kumman sinä valitsisit? 

Painon viikottaisen seurannan ajattelin jättää ohjelmistoon ainakin vuodeksi projektini jälkeen, jotta osaan heti reagoida siinä tapahtuviin muutoksiin. Sillä vaikka nyt olen innoissani, en silti ajatellut tehdä tätä projektia ikinä enää. Nyt siis kerralla niin hyvin kuin mahdollista ja ihan loppuun asti. 💪🏻

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon! 


Kommentit

Suositut tekstit