Ensimmäinen kymppi virallisesti pudotettu

Tällä viikolla en vaa'alle noustessani odottanut liikoja. Olen edelleen noudattanut dieettiä säntillisesti, mutta viikonloppuna tein poikkeuksen, kun kutsuttiin kavereita istumaan iltaa. Annoin itselleni luvan unohtaa dieetti yhdeksi, ehkä jopa kahdeksi päiväksi, ja hyvä niin, sillä ilta oli ikimuistoinen! 

Kuva: pixnio.com

Mutta tulihan siinä juotua: kokonainen viinipullo, pari siideriä ja oluttakin. Niiden kyytipoikana meni sitten niin irtokarkkeja, sipsejä kuin suolapähkinöitä ja kakkuakin. Eikä päivällinenkään ollut ihan siitä kevyimmästä päästä. Krapulahan siitä tuli ja seuraavaksi päiväksi varaamieni proteiinipatukan ja -vanukkaiden lisäksi tuli haettua myös Hesburgerin halloum-ateria. Vieläpä isona ja dippien kera - kuinkas muutenkaan.

Mutta kivaa oli, eikä mitään morkkista tullut. Vaa'alle nousin sillä mielellä, ettei mitään muutosta nyt välttämättä näy, mutta väärässä olin. -1,0 kg kaikesta huolimatta, hurraa!

Viisaammat valinnat kantavat pitkälle ja antavat jo anteeksi pienet poikkeamatkin - kunhan eivät muodostu tavaksi. 

Nyt olen siis virallisesti pudottanut lähtöpainostani reilu 10 kg (olen vähän sekoillut näiden pudotettujen kilojen kanssa, mutta tämä nyt ainakin on täyttä faktaa 💪🏻) ja se jos joku tuntuu kivalta! Matkaa tavoitteeseen on edelleen ja sitä kohti painan tukka putkella. Paluu takaisin dieetille kävi vaivatta ja ensi viikolle odotankin vielä kunnon pudotusta. Saas nähdä, miten käy. 

Joka tapauksessa ensimmäinen Superdieettini on tämän viikon jälkeen ohi, joten ensi viikolla luvassa jonkinlainen yhteenveto koko kuudesta viikosta. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit